Барселона се размина с поредния срам, като този път направи

...
Барселона се размина с поредния срам, като този път направи
Коментари Харесай

Барса се измъкна от тежък срам за Купата на краля

Барселона се размина с следващия позор, като този път направи цялостен поврат за Купата на краля против третодивизионния Линарес.

Уго Диас даде задатък на домакините с хубав гол от плонж в средата на първото полувреме, а на паузата Шави се видя заставен да пуска в игра Франки де Йон, Жерард Пике и Осман Дембеле едновременно.

Французинът се трансформира в воин за отбора си, изравнявайки резултата в 63', само че минути по-късно попадение на Линарес бе анулирано заради засада, в която по този начин и не се убедихме. Повторенията демонстрираха, че нападателят е пред очите на вратаря сега на удара, само че в това време защитник като че ли бе на една линия, с цел да го покрие. ВАР в шампионата не се употребява, тъй че обстановката бързо бе подмината, а съвсем незабавно по-късно Жутгла донесе триумфа на „ каталунците “ с красива солова акция от крилото.

Нето трябваше още един път да разчита на шанса, защото едно балонно центриране кацна върху гредата му, изненадвайки всички на и отвън терена, само че още веднъж кълбото не навести вратата на гостите.

Барселона въпреки всичко ще получи късмет да брани трофея си от предходната година, като се обрисува отборът да се изправи против Реал Мадрид на 1/8-финалите, в случай че „ кралския клуб “ преодолее Алкояно по-късно през днешния ден.

the game winner
— FC Barcelona (@FCBarcelona)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР