Барселона се приближи на победа от титлата в Ла Лига.

...
Барселона се приближи на победа от титлата в Ла Лига.
Коментари Харесай

Барселона се доближи на победа от титлата

Барселона се приближи на победа от купата в Ла Лига. Това стана, откакто каталунците надделяха Осасуна с 1:0, а загуби с 0:2 от Реал Сосиедад. Барселона събра 14 точки задатък на върха – 82 против 68, а до края има пет кръга. Титлата ще бъде първа за клуба от 2019 година насам. В идващия си мач Барселона гостува на Еспаньол в градското дерби.

Иначе отборът на Шави имаше съществени усложнения против баските. И то макар че за професионално нарушаване против Педри, а в отбора имаше девет промени поради финала за купата с Реал Мадрид в събота. Това е седми червен картон за Осасуна през сезона в Ла Лига. Гостите на „ Камп Ноу “ обаче бяха доста подредени и проведени и фрустрираха каталунците чак до 85-ата минута. Тогава резервата Жорди Алба вкара за 1:0. Малко преди този момент ВАР анулира попадение на Роберт Левандовски.

в Сан Себастиан – отсъстваха Бензема, Винисиус, Модрич и Алаба. Реал Сосиедад завоюва с 2:0 и продължава да преследва място в Топ 4. Баските са четвърти с 61 точки – осем повече от петия Виляреал.

Реал Сосиедад откри при започване на второто полувреме посредством Кубо. Той наказа слаб пас обратно на Едер Милитао към Куртоа и вкара в празната мрежа. После Белия балет остана с човек по-малко поради аления картон на Дани Карвахал. В 85=ата минута резервата Андер Беренечеа вкара за 2:0.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР