Барселона просреща шампиона Атлетико (Мадрид) на Камп Ноу в дербито

...
Барселона просреща шампиона Атлетико (Мадрид) на Камп Ноу в дербито
Коментари Харесай

Барселона приема Атлетико в люто дерби за призовите места

Барселона просреща първенеца Атлетико (Мадрид) на " Камп Ноу " в дербито на 23-ия кръг в Ла Лига. Двубоят е с начален час 17:15 и ще бъде излъчен директно по MAX Sport 4.

Между двата отбора има единствено точка разлика, като столичани са с 36, а днешният хазаин е с 35.

Новините преди дуела за наставника на каталунците - Шави Ернандес са смесени. Той е наясно, че няма да може да разчита на Ерик Гарсия, Самюел Умтити, Ансу Фати и Клеман Лангле, а под въпрос са още Мемфис Депай и Сержи Роберто.

Добрите пък са свързани с едно от новите попълнения - Адама Траоре, който е в кондиция да започва от първата минута против " дюшекчиите ".
 Обамеянг: Барселона е шансът на живота ми
Обамеянг: Барселона е шансът на живота ми

" Надявам се да вкарам доста голове "

За Чоло Симеоне най-вероятно присъединяване няма да вземе някогашният футболист на Барса - Антоан Гризман. Въпросителни има и към Маркос Йоренте, Фелипе и Жофри Кондогбия. Отсъствието на двама футболисти от отбранителния вал, свежда вариантите на аржентинския ментор до съвсем сериозен най-малко.

В срещата може да забележим и още един дебют - този на Даниел Вас. Десният бек пристигна в Мадрид от Валенсия, като се чака, в случай че Йоренте отпадне дефинитивно от състава на испанския първенец, точно датчанинът да заеме мястото му.

Гледайте Барселона - Атлетико (Мадрид) от 17:15 часа онлайн по MAX Sport 4.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР