Барселона победи с 2:0 японския Висел Кобе в приятелска среща

...
Барселона победи с 2:0 японския Висел Кобе в приятелска среща
Коментари Харесай

Младок донесе победата на Барселона над тима на Иниеста

Барселона победи с 2:0 японския Висел Кобе в другарска среща за " Ракутен къп ". В състава на домакините попаднаха някогашните звезди на каталунците Андрес Иниеста и Давия Вия, както и юношата Сержи Сампер.

И двата гола бяха дело на Карлес Перес, който е младеж на отбора и играе във втория тим. 21-годишният футболист откри резултата в 59-ата минута след двойно подаване с Малком.

В 86-ата минута още веднъж Перес бе прецизен след асистенция на различен младеж - Гийем Жайме.

Феновете на каталунците още веднъж имаха опция да видят Иниеста и Вия в игра - въпреки и с различен екип. И двамата започнаха срещата като титуляри и бяха сменени на полувремето. Сержи Сампер игра цялостен мач.
 Томас Вермален става съотборник на Иниеста и Вия
Томас Вермален става съотборник на Иниеста и Вия

Белгиецът ще пордължи кариерата си в Япония

Ернесто Валверде заложи на скица 4-4-2. В офанзива за каталунците започнаха Рики Пуч и Антоан Гризман, в средата действаха Рафиня, Ракитич, Бускетс и Коядо. Пред Тер Щеген бяха Алба, Лангле, Араухо и Семедо. Всички те бяха сменени на почивката като се изключи Рафиня, който игра до 54-ата минута. През второто част в игра се появиха Нето, Френки де Йонг, Тодибо, Карлес Аленя, Сержи Роберто, Самуел Умтити, Гийем Жайме, Усман Дембеле, Карлес Перес и Малком.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР