Барселона отпадна от Шампионската лига след загубата от Байерн Мюнхен

...
Барселона отпадна от Шампионската лига след загубата от Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Педри не издържа след резила: Не сме за Шампионска лига

Барселона отпадна от Шампионската лига след загубата от Байерн Мюнхен с 0:3. По този метод през пролетта каталунците ще се състезават в Лига Европа, което е определяно като сериозен неуспех за възпитаниците на Шави Ернандес.

След дуела полузащитникът на Барса – Педри, също изрази своето отчаяние от отпадането, само че също по този начин съобщи, че се е видяло, че отбора за момента няма капацитета да се състезава на това равнище.

„ Разбира се, това е неуспех. Барселона трябваше да излезе от групата, а не го сторихме. Не заслужавахме да продължим в Шампионската лига. Ние сме млад тим, имаме доста място за развиване, взехме някои страхотни попълнения, само че това не ни бе задоволително, с цел да се състезаваме на това равнище в Шампионската лига, което е огромно отчаяние. Липсват ни доста неща, би трябвало да бъдем самокритични. Варно е, че в Мюнхен заслужавахме повече, само че в Милано събитията бяха разнообразни. След като видяхме какво се случи през днешния ден, се видя, че не сме готови да се борим в Шампионската лига “, разкри Педри.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР