Барселона може да отмъкне селекционера на Белгия Роберто Мартинес срещу

...
Барселона може да отмъкне селекционера на Белгия Роберто Мартинес срещу
Коментари Харесай

Роберто Мартинес ще излезе евтино на Барселона

Барселона може да отмъкне селекционера на Белгия Роберто Мартинес против относително скромна сума. В контракта на наставника има заложена уговорка за откупуване на стойност 1,8 милиона евро и всеки, който заплати тези пари, може да го вземе в редиците си, оповестява " Спорт ".

В последните дни все по-усилено се приказва, че на " Камп Ноу " към този момент търсят заместител на Роналд Куман след неубедителното показване на тима от началото на сезона. А името на Мартинес е едно от най-често споменаваните.

Договорът на Мартинес с Белгия е до края на 2022 година след Световното състезание в Катар. Ако ползата на каталунците се окаже сериозен, от белгийската федерация не считат да стопират експерта, стига да бъде платена клаузата му за откупуване.

Подобна уговорка имаше и в договора на Роналд Куман до момента в който той бе отпред на Нидерландия, като тя бе на стойност 6 милиона евро. Тогава тя бе платена от самия ментор. Ако от Барса решат да се разделят с него, клубът е задължен да му възвърне тази сума.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР