Барселона изпраща една от малкото си години в исторически план,

...
Барселона изпраща една от малкото си години в исторически план,
Коментари Харесай

Шави възнамерява да върне трофеите на „Ноу Камп“ още през идния сезон

Барселона изпраща една от дребното си години в исторически проект, в която по този начин и не бе извоюван нито един трофей. Старши-треньорът - Шави, обаче е убеден, че това ще се промени още следващата година, написа Marca.

Наставникът на „ каталунците “ е удовлетворен от постигнатото, откогато се причисли в средата на сезона след уволнението на Роналд Куман, въпреки да е таял очаквания, че ще успее да пребори Реал Мадрид за купата.

През януари бяха привлечени редица офанзивни фигури в лицата на Феран Торес, Пиер-Емерик Обамеянг и Адама Траоре, само че болшинството от анализатори е изрично, че отборът има най-много потребност от нови класни лица в защита. Единствено Жорди Алба е считан за състезател с нужната класа, до момента в който всички останали показват прекомерно постоянно недостатъци, които костват точки на отбора.

Лятото ще е много любопитно за Барса, тъй като публично клубът не разполага с изключително сериозен бюджет за прехвърляния, само че пък се оказва една отлична дестинация за свободни сътрудници. Първите пристигнали наподобява ще бъдат Франк Кеси от Милан и Андреас Кристенсен от Челси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР