Барселона и Осасуна играят при 2:0 в мач от 28-ия

...
Барселона и Осасуна играят при 2:0 в мач от 28-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона - Осасуна 2:0, втори гол на Феран Торес

Барселона и Осасуна играят при 2:0 в мач от 28-ия кръг на Ла Лига. Двубоят се организира на „ Камп Ноу ". В 14-ата минута Феран Торес откри от дузпа, а в 21-ата минута удвои от дузпа.

Още във 2-ата минута Феран Торес проби отляво и падна в наказателното поле, само че съприкосновението с Видал беше минимално и дузпа нямаше по какъв начин да се отсъди. В 10-ата минута Крус сбърка, което разреши на Дембеле да напредна отдясно и да насочи удар в близкия ъгъл, който мина около вратата.

В 12-ата минута Бускетс изведе Гави зад защитата на гостите. Младокът овладя в наказателното поле, а в опита си да го спре Видал го събори в наказателното поле. Този път реферът Бенгоечеа уточни бялата точка. Зад топката застана Феран, който с удар в долния ляв ъгъл не остави шансове на Ерера за 1:0.

В 21-ата минута каталунците стигнаха до втори гол. Дембеле като на смешка мина около няколкот футболисти на Осасуна и с магичен пас изведе Феран отляво. Нападателят без да се бави пусна топката около вратаря за 2:0. Минута по-късно Феран беше покрай своя хеттрик, откакто насочи подъл удар от границата на наказателното поле, който след рикошет мина рисково около вратата и излезе в корнер.

Барселона – Осасуна 2:0

1:0 Феран Торес (14-дузпа)

2:0 Феран Торес (21)

Барселона: Тер Щеген, Дани Алвеш, Пике, Ерик Гарсия, Алба, Гави, Бускетс, Педри, Торес, Дембеле, Обамеянг

Треньор: Шави

Осасуна: Ерера, Видал, Давид Гарсия, Крус, Коте, Мартинес, Торо, Монкайола, Кике Гарсия, Рубен Гарсия

Треньор: Якоба Арасате

Съдия: Рикардо Бенгоечеа

Стадион: „ Камп Ноу”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР