Барселона е на път да осъществи изненадващ трансфер! Каталунският гранд

...
Барселона е на път да осъществи изненадващ трансфер! Каталунският гранд
Коментари Харесай

Изненада: "Барселона" си връща здравеняк от "Уулвс"


" Барселона " е на път да реализира неочакван трансфер! Каталунският гранд договаря с британския " Уулвърхемптън " за привличането на Адама Траоре.

Фланговият футболист, който е младеж на испанския гранд, ще се завърне на " Камп Ноу " чартърен с алтернатива за закупуване, възлизаща на към 30 млн. евро, написа The Athletic.



26-годишният състезател на " вълците ", прочут с мощната си физика, бе част от " Барселона " в интервала 2004-2015 година Тогава той записа единствено един мач за първия тим, преди да подпише с " Астън Вила ". Последва престой в " Мидълзбро " и трансфер в " Уулвърхемптън " през 2016 година на стойност 20 млн. евро.

За тима от Западен Мидлендс Траоре има 11 гола и 18 асистенции в 154 мача във всички шампионати.

Преминаването на Траоре в " Барселона " поставя завършек на очакванията на " Тотнъм " да подпише с него. " Шпорите " насочиха оферта от близо 20 млн. евро с бонуси, само че тя беше отхвърлена от " Уулвс ". Испанският национал пък предпочитал да остане на " Молиню " пред това да работи като десен уинг бек под управлението на Антонио Конте.

Трансферът в " Барселона " е иницииран от сътрудника на Траоре - Жорже Мендеш - непосредствен до клубното управление на британския отбор. На играча остават 18 месеца от контракта му с " Уулвс ", а договарянията за нов са в застой.



Все още няма изясненост каква тъкмо ще бъде формулата на договорката. От " Уулвърхемптън " упорстват " Барселона " да има наложителна уговорка за откупуване на Траоре. Каталунският гранд може да употребява като разменна монета Франсишко Тринкао, който преотстъпи на " Уулвс " предишното лято с алтернатива за закупуване в размер на 26 млн. евро.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР