Барселона е изправена пред нова правна заплаха от УЕФА, включително

...
Барселона е изправена пред нова правна заплаха от УЕФА, включително
Коментари Харесай

Проблемите за Барселона не спират

Барселона е изправена пред нова правна опасност от УЕФА, в това число допустима възбрана за присъединяване в Шампионска лига, поради заплащанията на милиони долари към компания, обвързвана с испански съдийски чиновник, оповестиха испанските медии.

Европейската футболна централа стартира следствие по случая " Негрейра ", който към този момент се ревизира от прокурорите в Испания.
 УЕФА приготвя жестоки наказания за Барселона
УЕФА приготвя жестоки наказания за Барселона

Изхвърлят " блаугранас " от Шампионската лига

Правилата на Шампионската лига, които са в действие от април 2007 година, разрешават на УЕФА да лиши тимове от конкуренцията за един сезон, в случай че са взели участие в споразумяване на мачове.

УЕФА съобщи в четвъртък, че е поискала от дисциплинарните инспектори да " проведат следствие по отношение на евентуално нарушаване на правната рамка на УЕФА от ФК Барселона по отношение на така наречен случай " Негрейра ".

Съдебните документи демонстрират, че Барселона е платила 7,3 милиона евро в интервала 2001-18 година на компанията на Хосе Мария Енрикес Негрейра, някогашен вицепрезидент на съдийската комисия на испанския футбол.

Прокуратурата в Испания публично упрекна Барселона в корупция в спорта и подправяне на документи. Съдия-следовател ще реши дали това ще докара до покачване на обвиняване.
 От Реал (Мадрид) ревнаха против рефера в Ел Класико: Съдията беше 12-ти състезател на Барселона!
От Реал (Мадрид) ревнаха против рефера в Ел Класико: Съдията беше 12-ти състезател на Барселона!

" Съдиите постоянно ни ощетяват "

Все още не са оповестени доказателства, че съдиите или обособени мачове фактически са били манипулирани.

Барселона отхвърля всевъзможни непозволени дейности или спор на ползи, заявявайки, че е плащала за механически отчети на съдиите, само че в никакъв случай не се е опитвала да повлияе на техните решения в мачовете.

Всяко доказателство за манипулирани мачове през последните 16 години може да накара УЕФА да изключи Барселона от своите шампионати за една година и да стартира дисциплинарно дело.

Барселона има преднина от 12 точки в испанското състезание и сигурно ще се класира за идващия сезон в Шампионската лига - влизане, което би осигурило десетки милиони евро на клуба, който означи рекордни загуби предходната година.
 Жорди Алба си потегля от Барселона
Жорди Алба си потегля от Барселона

Продават редица играчи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР