Барселона допусна нова издънка в Ла Лига – 3:3 като

...
Барселона допусна нова издънка в Ла Лига – 3:3 като
Коментари Харесай

Барселона сбърка срещу предпоследния Гранада

Барселона позволи нова издънка в Ла Лига – 3:3 като хазаин на предпоследния Гранада в 24-ия кръг. По този метод каталунците изостават към този момент с 10 точки от. Освен това Гранада продължава да бъде призрачен сън за Барса. Каталунците нямат победа против този противник към този момент пет следващи мача и над три години..

Марк-Андре тер Стеген се завърна на вратата на Барселона, само че сигурно няма да запомни дуела с нищо положително.

Шампионните започнаха по-силно и поведоха в 14-ата минута. Жоао Кансело откри Ламин Ямал, младежът от близко вкара за 1:0. В 41-ата минута Илкай Гюндоган беше изведен единствено против вратаря на Гранада Аугусто Батая. Той реши да не стреля, а да подава към Левандовски, само че Онгла почисти от голлинията. И домакините бяха осъдени в идната офанзива. Рикард Санчес беше изтърван в наказателното поле и изравни – 1:1.

В 57-ата минута Тер Стеген избави доста рисков удар на Пеистри, само че в 60-ата минута и той беше беззащитен. Кубарси сбърка една топка, тя стигна до Пеистри, който вкара от близко за 1:2. Три минути по-късно Барселона изравни. Гюндоган изведе Левандовски самичък против Аугусто и полякът не пропусна.

В 66-ата минута обаче стана 2:3. Мауаса центрира, а Игнаси Микел засече топката с глава и я прати в мрежата.

Барса вкара гол в 79-ата минута посредством Фермин Лопес, само че попадението не беше зачетено поради засада. Все отново в 81-ата минута стана 3:3. Ямал лиши топката от Хосе Кайехон и незабавно я прати в долния ляв ъгъл.

До края и двата отбора имаха по една опция, само че нови голове не паднаха.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР