Бърни Екълстоун потвърди, че няма да присъства на погребението на

...
Бърни Екълстоун потвърди, че няма да присъства на погребението на
Коментари Харесай

Бърни не е на погребението на Лауда и сподели защо

Бърни Екълстоун удостовери, че няма да участва на погребението на починалата през предходната седмица легенда на спорта Ники Лауда. Траурната гала ще бъде в сряда.

70-годишният Лауда е поискал приживе да бъде кремиран със своя спортен костюм в готическата катедрала във Виена. Очаква се Тото Волф да изнесе тирада, както и водачът на Мерцедес Люис Хамилтън. Въпреки това един от най-големите другари на Ники Лауда – Бърни Екълстоун, не желае да участва на погребението на своя приятел.

Лауда: Здрасти, Трей, по какъв начин си?

„ Не желае да видя Ники мъртъв. Той за мен постоянно ще остане жив”, показа 88-годишният някогашен началник във Формула 1 пред немския Bild.

Люис за Ники Лауда, който е бил "светлината " в живота му

Изданието твърди, че това е повода за неналичието на погребението на Лауда от страна на Екълстоун. През годините Ники Лауда кара за тима на Бърни – Брабъм.

„ Фабиана и аз посетихме Ники в клиниката в Швейцария в края на април. Трябваше да го забележим по какъв начин е. Щом го посетихме, разбрахме, че мъчно ще се върне към естествения метод на живот”, продължи Бърни Екълстоун.

Бившият началник във Ф1 описа по какъв начин е бил с Ники Лауда на коледна почивка в испанския курорт Ибиса, преди която той бе минал трансплантация на белия дроб. „ Нещата изглеждаха добре в самото начало, само че последователно Ники се утежняваше. Тъй като всички сме тъжни, мисля, че в последна сметка беше добре за него да не страда повече”, приключи Бърни Екълстоун.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР