Бърнард Томич направи опит да стартира отново кариерата си, след

...
Бърнард Томич направи опит да стартира отново кариерата си, след
Коментари Харесай

Рестартът на Бърнард Томич се оказа неуспешен

Бърнард Томич направи опит да започва още веднъж кариерата си, откакто изпадна до 181-о място в международната класация. Австралийският тенисист обаче завърши още в 1-ия кръг на второкласен шампионат в Лил (Франция). В един миг даже и част от топ 10, в този момент той отстъпи с 2:6, 6:2, 4:6 на французина Антоан Хоанг.

Това е неговото първо появяване на корта, откогато отпадна в третия кръг на квалификациите на Откритото състезание на Австралия през януари, когато имаше и конфликт с публицистите. Завръщането му пристигна след сезон 2017, когато той разгласи по време на присъединяване на " Уимбълдън ", че " се усеща отегчен от тениса " и също по този начин добави, че чувството му по време на интервютата за медиите е като на " човек, попаднал в капан ".

След отпадането си на Откритото на Австралия, Томич се хвърли в ново предизвикателство - присъединяване в риалити формат. След това стартира да дава изказвания, че Австралия няма да реализира никакви триумфи като тим, в случай че Лейтън Хюит не бъде определен за капитан за " Купа Дейвис ". Но пък Хюит разгласи, че по този начин или другояче няма да го вземе в отбора.

В един миг Томич съобщи, че оставя зад тила си разочароващата 2017 година и ще се опита да си възвърне кариерата, като се пусна в шампионат от веригата Чаланджър преди да се върне в АТР през април, каквито са проектите му.

" Вече съм добре, усещам се обновен и се надявам, че следващата година ще бъда още веднъж в топ 30. Но ще би трябвало да свърша много работа ", съобщи самият той, единствено няколко дни преди мача в Лил.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР