Бъркотията не е само от оставката на Нено Димов. Трябва

...
Бъркотията не е само от оставката на Нено Димов. Трябва
Коментари Харесай

Политолог: Нено Димов бързо ще подаде оставка след ареста

Бъркотията не е единствено от оставката на Нено Димов. Трябва да има някаква административна пирамида на отговорност - сега не се знае да вземем за пример кой е притежател на българските язовири. Проблемът е в болшинството, в държавното управление, казусът е политически. Смятам, че Нено Димов бързо ще подаде оставка, откакто към този момент е арестуван. Но считам, че това няма да понижи общественото напрежение и перничани отново ще дойдат в София. Това тормози държавното управление - казусът е обществен и доста изострен. Това сподели политологът Мария Пиргова пред Българска национална телевизия.

" Щях да отговоря, че оставка на Нено Димов ще има, в случай че не бяха събитията, че Вътрешна македонска революционна организация е най-стабилният сътрудник. Неслучайно министър председателят споделя, че ще има съдружни диалози. На второ място следва избор на съмнение и на Борисов му е доста мъчно да оваканти постовете и да постави нови хора ", показа политологът Димитър Ганев.
Още по тематаАБВ сезира прокуратурата за дейностите на Нено Димов по водната рецесия в Перник След обиски в дома и кабинета: Нено Димов отведен на разпит, ще разискват оставката муЗадържаха екоминистъра Нено Димов за 24 часа
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР