Баркли е готов за сблъсъка с родния си клубПолузащитникът на

...
Баркли е готов за сблъсъка с родния си клубПолузащитникът на
Коментари Харесай

Баркли е готов за сблъсъка с родния си клуб

Баркли е подготвен за конфликта с родния си клуб
Полузащитникът на Челси Рос Баркли показа, че изпитва вдъхновение, само че не и раздразнителност преди срещата с някогашния му тим Евертън. Челси посреща "карамелите" през днешния ден на "Стамфорд Бридж" от 16:15 ч.

Роденият в Ливърпул атакуващ халф мина в лагера на "сините" през януари за 15 млн. паунда, а през днешния ден за първи път ще се изправи против тим, от чиято школа произлиза. Баркли знае, че не всички последователи на "карамелите" ще се радват да го видят още веднъж в деяние, само че не се безпокои от това.

"Какво посрещане чакам? Не мисля, че всичко ще бъде идеално, само че може би ще има и такива, които ще кажат някакви положителни думи. Да играя за Евертън постоянно е било моя фантазия, от детството си мечтаех да въвеждам за този тим. В къщи непрекъснато споделях на мама: "Един ден ще отбелязвам за Евертън". Когато това в действителност се случи, бе необикновено възприятие за мен. Постарах се да реализира триумфи там, само че футболът е непредсказуем. Преминаването в Челси стана огромно предизвикателство за мен. Приближавах се към своите 25 години и когато се огледах обратно, почувствах, че мога да реализира огромен напредък. Знаех, че в Челси ще съумея да напредвам много по-бързо, защото към мен са по-класни футболисти, множеството от международно равнище. Не съм нервозен, във екстаз съм от това, че ще играя против някогашния ми клуб. Познавам играта на някои от тях и това може да стане предимство. Възможно е в деня на мача да бъда малко по-емоционален, защото възприятието е малко необичайно. Предвкусвам среща с някои хора, които познавам доста добре", разяснява Баркли пред Sky Sports. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР