Барети, специализирани части, редови полицаи и дори ловджии са тарашили

...
Барети, специализирани части, редови полицаи и дори ловджии са тарашили
Коментари Харесай

Барети тарашили над 30 адреса заради килъра от Костенец

Барети, профилирани елементи, редови служители на реда и даже ловджии са тарашили над 30 адреса в издирването на заподозряния за убийството на 38-годишната Милена Шишкова в Костенец. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи за „ Монитор “, откъдето разясниха, че са присъединили в акцията по търсенето на Стоян Зайков даже и горските стражари.

Мъжът не употребил мобилен телефон, таблет или каквото и да е друго електронно устройство, което затруднявало търсенето му. Местните обаче знаели, че той имал навика да си прави подслон в гората около Костенец или да отсяда в къщи на другари. Именно поради това бил уголемен и обхвана на издирването му, в което присъединил даже хеликоптер. Търсенето му продължава към този момент трети ден, като до края на вечерта в неделя той не беше октрит, макар извънредно дейния тараш даже на хижите в региона.

Граждани пък подали към 10 сигнала на 112, че са забелязали човек, наподобяващ на Зайков. Информацията им обаче не помогнала изключително на издирващите, защото подобен „ обект “ не бил открит в регионите, за които ставало въпрос в известията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР