Барбра Стрейзънд е сред малкото артисти, печелили всичките четири най-престижни

...
Барбра Стрейзънд е сред малкото артисти, печелили всичките четири най-престижни
Коментари Харесай

Мечтата на жената е бъде мечтата на мъжа - БАРБРА СТРЕЙЗЪНД

Барбра Стрейзънд е измежду дребното актьори, печелили всичките четири най-престижни награди „ Оскар “ (за кино), „ Еми “ (за телевизия), „ Грами “ (за музика) и „ Тони “ (за театър).

Животът ѝ изцяло дава отговор на „ огромната американска фантазия “ – всеки е кадърен да доближи невъобразими висоти, в случай че има силата да не се разпилява безгрижно. Трудолюбива, надарена и необикновено очарователна – като Пепеляшка, трансформирала се в принцеса – това е Барбра Стрейзънд .

Тя е единственият реализатор, който има албум №1 в шест поредни десетилетия: 1960-те, 1970-те, 1980-те, 1990-те, 2000-те и 2010-те.

Обявена е за най-продаваната певица на 20-ти век., тя е продала повече от 68 милиона записа, с 50 златни, 30 платинени и 13 мултиплатинени албума.

Държи върха за жена реализатор с най-вече албуми, продадени в Съединени американски щати. Само Елвис и Бийтълс имат повече продадени албуми.

Омъжвала се е два пъти – за Елиът Гулд , „ бащата “ на Рос и Моника от „ Приятели “ и Джеймс Бролин . И двамата вземат участие в „ Каприкорн 1″(1977). От Елиът има наследник, Джейсън .

Майка ми ме караше да стана секретарка, само че аз още от дете желаех да бъда певица. Всъщност, майка ми въобще не беше уверена, че от мен ще излезе нещо. Затова, по-добре не слушайте какво ви споделят другите. Дори в случай че тези хора са измежду най-близките ви.

Истина е, че неведнъж хората с тежко детство се трансформират в безпределно забавни персони. Така че, в отрицателното постоянно има нещо позитивно.

Една част от теб постоянно си остава дете, без значение какъв брой зрял ставаш с годините, какъв брой неща научаваш или какъв брой изтощен от живота се чувстваш.

Дойдох в Холивуд, без да си слага нови зъби, без да си оперирам носа и без да си трансформира името. Това ми прави чест.

Съвършенството би трябвало да съдържа в себе си дребен минус. Понеже всичко което е идеално е безжизнено и скучно.

Не бит никого и ще се харесваш на всички. Пращай по дяволите целия свят и ще ти се възхищават!

Живота е прекомерно къс, по тази причина започвайте с десерта.

Силните дами са просто дами със лично мнение. И на тях постоянно се е гледало с съмнение. За жал, мощните дами нормално не „ хващат ” мъжа в края на кино лентата.

В една връзка вълнуващото е не, когато единият се пробва да излезе по-силен от другия, а когато двамата се срещнат по средата и съумеят да се напаснат един към различен, като в това време всеки остане също толкоз твърдоглав, неотстъпчив, буен и вманиачен, колкото е другият.

Вярвам в любовта и пристрастеността, и в секса, и в романтиката. Не желая обаче всичко това да е подредено в някакво съвършено уравнение. Искам безпорядък. Искам хаос. Искам някой да губи мозъка си по мен. Искам да усещам пристрастеност и горещина, и пот, и полуда. Искам валентинки и купидони и всичко останало. Искам всичко!

Защо дамата в продължение на 10 години трансформира навиците на мъжа до себе си, а след това се оплаква, че това не е същият човек, за който се е омъжила?

Ще ви кажа защо изпитвам завист на хората, които са влюбени – бих желала някой да ме познава. Истински да ме познава. Да знае какво ми харесва, от какво се опасявам, каква паста за зъби употребявам.

Мечтата на дамата е бъде фантазията на мъжа.

В живота няма нищо по-важно от любовта.

Когато искаш да постигнеш нещо в действителност твое, не е нужно да гледаш какво са създали хората преди теб. Не се опитвай да копираш другите. Имаш вътрешен глас, имаш инстинкти – вслушай се в тях. Те ще ти кажат какво е най-правилно за теб. И тъкмо по този начин би трябвало да постъпиш.

Колебанието може да те стимулира, по тази причина не се опасявай от него. Увереността и съмнението стоят от двете страни на една и съща везна и се балансират между тях. Помни, че се нуждаеш и от двете.

Доверявам се на инстинктите си – не се безпокоя имам ли задоволително опит, с цел да направя нещо, или не. Просто го върша.

Трябва да откриеш себе си. Трябва да схванеш какъв си. И да си повярваш в силата си.

Скучно е да стоиш все на същото място. Трябва да се движиш напред. Дори в случай че не знаеш къде тъкмо отиваш.

Днес за благородник се смята оня мъж, който преди да се целуне, изважда цигарата от устата си.

Мога да сформира цяла книга с обещанията, които мъжете са ми давали в леглото.  

Защо е признато, че мъжът може да е захласнат от работата си, а на дамата й е разрешено да е захласната само от мъжа?  

Често ме назовават перфекционист, сложна и захласната. Мисля обаче, в случай че искаш да си добър в това, което правиш, би трябвало да си захласнат от него и да те е грижа за всеки подробност. Иначе не се получава. 

Изкуството не цели единствено да забавлява. То би трябвало да предизвика към размисъл, да тормози, да нарушава граници и табута, да изважда от зоната на комфорт… Но най-много би трябвало непрекъснато да търси истината.  

Мога да приема всякаква истина. Единственото, което не мога да приема, е лъжата.  

Имам един наследник. Нищо от това, което съм изживяла и постигнала, не може да се съпостави с чувството в теб да пораства живот.  

Понякога негодуваш най-яростно против хората, които най-вече обичаш и от които най-силно се нуждаеш. Мисля, че всяка майка знае защо приказвам. И това отново е обич – впечатляваща, прелестна, същинска във всичките й форми…

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР