Барабанистът на американската рок група Foo Fighters Тейлър Хокинс почина

...
Барабанистът на американската рок група Foo Fighters Тейлър Хокинс почина
Коментари Харесай

Барабанистът на рок групата Foo Fighters почина внезапно

Барабанистът на американската рок група Foo Fighters Тейлър Хокинс умря на 50-годишна възраст. Това оповестиха от групата посредством изказване в акаунта им в Twitter. " Семейството на Foo Fighters е съкрушено от трагичната и преждевременна загуба на обичания ни Тейлър Хокинс ", се споделя в изказването.

— Foo Fighters (@foofighters)

" Музикалният му дух и заразителният му смях ще останат вечно с всички нас. Съчувстваме на брачната половинка, децата и фамилията му и молим да се отнасяме с най-голямо почитание към персоналния му живот в този невъобразимо сложен момент”, прибавят от групата.

Причината за гибелта, за която колумбийските медии оповестиха, че е настъпила в южноамериканската страна, не беше оповестена незабавно, предава Би Би Си.

Според уеб страницата на списание Semana, който се базира на локалните управляващи, Хокинс е бил открит мъртъв в хотел в северната част на Богота.
Групата е включена в програмата на фестивала Estéreo Picnic, който се организира в столицата на Колумбия в петък.
В изказване в Twitter уредниците на фестивала оповестиха, че се анулира осъществяването на Foo Fighters заради " доста сериозна здравна обстановка ".
Групата е на турне в Латинска Америка. Вече са изнесли концерти в Мексико, Аржентина и Чили и им предстоят концерти в Колумбия и Бразилия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР