Банско. Банско и Добринище отбелязаха Международния ден на възрастните хора.

...
Банско. Банско и Добринище отбелязаха Международния ден на възрастните хора.
Коментари Харесай

Благоевград: Община Банско осигури подаръци за пенсионерските клубове в Добринище в Банско по повод Международния ден на възрастните хора

Банско. Банско и Добринище означиха Международния ден на възрастните хора. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско . По мотив празника Общината обезпечи дарове за пенсионерските клубове в двата града. Те бяха поздравени персонално от народния представител Александър Мацурев и началника на отдел „ Хуманитарни действия ” към Общината Райна Зайкова.
С поддръжката на кмета Георги Икономов хората в „ златна възраст ” ще посетят желани от тях дестинации в България, а Мацурев им сервира вкусни лакомства за празника.
„ Благодаря на своите съграждани в пенсионна възраст за всичко сторено през годините! Благодаря им за образеца, честността и трудолюбието, и ги убеждавам, че върша всичко по силите си, с цел да имат по-достоен живот ”, написа Икономов в обществените мрежи. Той бе възпрепятстван да ги поздрави персонално заради наличието си на Годишната среща на локалните управляващи, проведена всяка година през месец октомври от Националното съдружие на общините в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР