Банките и другите кредитни институции все повече използват неортодоксални стойности,

...
Банките и другите кредитни институции все повече използват неортодоксални стойности,
Коментари Харесай

Искате заем? Банките предпочитат потребители с iPhone

Банките и другите кредитни институции от ден на ден употребяват неортодоксални стойности, с цел да преценяват кредитоспособността ви, а типът на телефона, който ползвате, в този момент е един от тях.
Това скъпоценно изобретение идва от нов проучвателен отчет на Франкфуртската школа по финанси и мениджмънт в Германия, която преглежда алгоритмичните решения за кредитен рейтинг. Базирани на вашия дигитален отпечатък , те допълват нормалните данни за организациите за кредитен рейтинг.

Ако притежавате телефон с Android , пазарувате от него, употребявате имейл адрес с числа в него от безвъзмездна мейл услуга и го вършиме по-късно вечер, ще бъде по-малко евентуално да бъде утвърден за заем. Това е по този начин, тъй като логаритмите са настроени да разпознават потребителски модели с по-високи % на обществена конвертируемост. Бъдете iPhone притежател, пазарувайте от вашия компютър и използвайте длъжностен имейл и вашият заем елементарно може да бъде утвърден.

Не е идеална обстановка в този момент за мнозина, нали? Аргументът за взимане под внимание на вашето цифрово отпечатък е, че по този начин се събира доста повече информация от машините за обработка на огромни данни, които от ден на ден се употребяват от корпорациите за взимане на решения. По този метод, че даже в случай че имате по-малко от идеалния кредитен рейтинг по една или друга причина, строгите правила могат да бъдат преодолени посредством огромните масиви данни и бихте могли да се считате за благонадежден човек.

Така огромните данни като нищо може да са идващия огромен шлагер , който да промени света на кредитните покупко-продажби.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР