Банка ДСК и пенсионно-осигурителна компания ДСК-Родина подкрепят усилията на българските

...
Банка ДСК и пенсионно-осигурителна компания ДСК-Родина подкрепят усилията на българските
Коментари Харесай

Още 200 000 лв. за Александровска от ДСК

Банка ДСК и пенсионно-осигурителна компания ДСК-Родина поддържат напъните на българските здравни институции и подаряват сумата от 200 000 лева на Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване " Александровска " ЕАД.

Сумата се дава безплатно за съоръжение с инсталация на Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване, както и на Интензивното поделение към клиниката по кардиология.

Средствата ще бъдат употребявани за обезпечаване на реанимационна грижа на пациентите с потвърдена ковид зараза посредством закупуване на здравна инсталация за дихателна реанимация - пациентски монитори, перфузори, инфузионни помпи, апарати за екстракорпорално мембранно окисляване, преносими рентгенови апарати вид Кугел, дефибрилатори, транспортни респиратори, видеоларингоскопи, бронхоскопи и други, както и за закупуване на медицински консумативи, дезинфектанти и персонални защитни средства за медицинския личен състав.

Банка ДСК и ПОК ДСК-Родина приканват всички хора в България да съблюдават отговорно предписанията на здравните управляващи. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР