Bang & Olufsen представя Beolab 8. Елегантен и с малък

...
Bang & Olufsen представя Beolab 8. Елегантен и с малък
Коментари Харесай

Bang & Olufsen представя Beolab 8

Bang & Olufsen показва Beolab 8. Елегантен и с дребен контур, Beolab 8 е въплъщение на универсалността, което свети по собствен личен метод, може да пее във всяка система и се показва уместно, без значение от разположението.

Независимо дали приказваме за висша аудио система вкъщи или една точка на тон, Beolab 8 може да бъде употребяват като систематичен представител за основаване на поглъщаща система за домашно кино в композиция с най-новите озвучителни тела на Bang & Olufsen от висок клас или даже с типичен модели от далечната 1984 година Могат да бъдат основани стерео двойки от Beolab 8 представители за реализиране на мощен и акуратен стерео тон и hi-fi музикално прекарване. Beolab 8 може да работи и като независим представител, който обезпечава дълбочина с натоварен бас, нехарактерен за неговия размер.

„ Целта ни е да сътворяваме мощни и поглъщащи прекарвания за нашите слушатели. Beolab 8 обезпечава тъкмо това. Това е кадърен представител, който е доста мощен във връзка с гъвкавостта, представянето и нововъведенията, ”, сподели Михаел Хенриксон, Вицепрезидент по продуктов маркетинг в Bang & Olufsen и продължава:

„ Черпейки ентусиазъм от Beolab гамата във високия клас, нашата цел с Beolab 8 беше да извлечем акустичната есенция от тези впечатляващи озвучителни тела в плътно предложение, което резервира насочеността и контрола на звуковия лъч за оптимално възпроизвеждане във всяка среда. Това носи поглъщащо прекарване във всеки един миг ”.

Отлична направа

Beolab 8 е планиран да наподобява хубав от всевъзможен ъгъл, без значение по какъв начин и къде е ситуиран представителят. Тялото му от монолитно алуминиево парче прилича преливане на сфера и цилиндър, които са обединени в солидна форма, демонстрираща майсторството на именитата Factory 5 на Bang & Olufsen. Проектиран с датски дървени ламели или текстилна лицева част, Beolab 8 следва същия присъщ дизайн на линиите артикули Bang & Olufsen Beolab и Beosound, в това число Beosound Theatre, Beolab 28 и Beolab 50.

Между външната алуминиева обвивка и вътрешното ядро на представителя играта на светлини и сенки основава леко образно наличие. Като се придържа към скандинавските правила в дизайна, където формата следва функционалността, формата на представителя основава естетически обект и в същото време усъвършенства акустичните му качества. Стъкленият интерфейс на горната страна основава съвършена извивка, която води пръстите на потребителя по повърхността без старания.

Всяка от четирите варианти за стойка е нежна и скулптурирана, възползвайки се от експертизата на Bang & Olufsen в обработката на алуминий. Докато стойката за маса е основана с концепцията да провокира плаваща заблуда, дискретната скоба за таван и стойката за под са полирани до перфекционизъм.

 Мощен, поглъщащ тон

Благодарение на настройката от звуковите майстори на Bang & Olufsen, слушателите могат да се насладят на звуково качество на Beolab с настройка от три представителя, включваща 16 мм високочестотен, 3 ” средночестотен и 5.25 ” ууфер. Надграждайки наследството на иконичния Beolab 17, звуковите инженери на Bang & Olufsen деликатно сортират представители, които реализират еднообразно показване и качество.

Представянето на Beolab 8 е доста усъвършенствано, с помощта на внедряването на надзор на ширината на звуковия лъч, отплата на помещението, адаптивна конфигурация и ултра-широколентова технология.

Контролът на ширината на лъча разрешава на потребителите елементарно да превключват сред две слухови прекарвания. Beolab 8 предлага опция за затваряне на звуковата фуния и основаване на оптимална точка за слушателя с акуратен тон. Като опция, потребителите могат да изберат да разширят фунията и да разпилян звука из стаята и това елементарно се вижда на LED знака в предната част. Функцията за компенсиране на помещението на Beolab 8 обезпечава усъвършенствана звукова сцена, основана на неповторимите звукови характерности на стаята. Озвучителното тяло деликатно проучва околната среда, с цел да сътвори кристално чисто качество на звука, без значение от размера или пространството. Неодимов мотор разрешава на слушателите да се насладят на звукова сцена, приспособена към заобикалящата среда за цялостно потапяне в музиката. С адаптивната конфигурация на звука Beolab 8 самичък задава своята настройка като употребява датчици за засичане на предна решетка и прецизиране на звука за оптимално показване. Това е допустимо благодарение на дребни датчици в представителя и магнити в предната решетка, които разрешават на Beolab 8 да засича вида на решетката и автоматизирано да ползва подобаващи настройки. С ултра-широколентовата технология Beolab 8 прави доста повече от това просто да се приспособява към помещението, в което е ситуиран. Той може да насочи акустична съвършена точка според от местоположението на телефона на потребителя посредством приложението на Bang & Olufsen, което подсигурява поглъщаш тон и динамично прекарване в усъвършенствана звукова зона.

С платформата Mozart на Bang & Olufsen Beolab 8 като независим артикул може елементарно да се свърже чрез WiFi 6 и Bluetooth 5.3. А с Powerlink – безжично или посредством кабел – Beolab 8 се трансформира в същинско редовно озвучително тяло, което обезпечава връзка с Bang & Olufsen тв приемници и аудио системи, които са създадени през последните над 30 години.

Дизайн, който устоява на времето

Beolab 8 е планиран да издържи теста на времето: посредством потребление на качествени материали, които остаряват с сексапил, варианти за непрекъснато персонализиране и елементарно надграждане във времето, опция за сервизиране за дълъг интервал и заменим стрийминг модул, които подсигуряват, че Beolab 8 може да се приспособява към най-новите софтуерни стандарти. Говорителят е планиран с потребление на „ Cradle-to-Cradle “ правила – дизайнерка философия, която разрешава продуктите да бъдат самодейно създавани за кръгово бъдеще. Beolab 8 чака своя Cradle-to-Cradle документ.

Цена и наличност

Beolab 8 е разполагаем в набор от подлежащи на персонализиране цветови комбинации: сребърно / натурален алуминий, златен звук или черен антрацит и ги комбинирайте с покрития на представителите в цветове дъб, ярък дъб, мрачен дъб или тъкан. Цените стартират от: 5945 лева с ДДС/бр

 
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР