Балтов само го спрегнаха за президент и го уволниха, без

...
Балтов само го спрегнаха за президент и го уволниха, без
Коментари Харесай

Борисов: Диктаторът Радев жертва Хемус за изборите, водим по смъртност заради него

" Балтов единствено го спрегнаха за президент и го уволниха, без да го дочакат да си довърши интервенциите. Пациентите се разсънват и питат " къде ми е докторът, той уволнен ".

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при визитата си в Провадия.

" За Даниел Вълчев за жена му какво ли не споделиха. Лъжа след неистина, които за наслада една по една се разкриват “, сподели Борисов и добави: „ Няма никакво значение кой ще е нашият претендент, тъй като няма други имена от партиите. Чакайте да забележим кой ще поддържа Радев “.

„ Рано е. Рано е да се каже дали ще се кандидатирам и аз за Народно събрание. Компроматните войни, които водеха против нас имат отражение в обществото “, сподели още някогашният министър председател.

Радев назначава финансовия министър и /той/ споделя, че ще работи със Спецов. В същото време, с изключение на прикриването на ликвидиране, за което приказваха доста от страна на Радев, приказваме към този момент и за документирани измами разяснява Борисов.

Защо не направиха нов бюджет? Защо излъгаха пенсионерите”, попита водачът на ГЕРБ и акцентира, че в новия бюджет липсва финансиране за археологически разкопки.

„ Временно водим в предварителния избор! Защо е краткотрайно, тъй като се направиха на ударени и не желаеха да броят квитанциите. А в този момент носят флашки, които се оказват издайнически. Издават по какъв начин се купуват гласове. Именно учредителят на новите партии Василев взе парите за автомагистрала „ Хемус”, с цел да излъжат пенсионерите и да гласоподават за тях.

Едва дочакаха да свърши Народното събрание, с цел да кажат, че шефът на Национална агенция за приходите си е трансферирал компанията с 1 млн. отговорности. И още по-нагло през това време той праща да дирят човек, който го няма”, сподели Борисов.

Според него това, че са спрени парите за „ Хемус”, значи, че са спрени и вложенията в Северна България. Той напомни и думи на Радев, който е споделил, че вложенията " бягат " от корупция.

Той попита къде е проектът за възобновяване. " Другите страни употребяват месеци наред милиарди евро, с цел да се възстановят, ние нямаме проект. Те се занимават с махането на защитата на Гешев. Взеха Бюрото, с цел да го дадат на Янаки Стоилов ", продължи Борисов с рецензията си.

По думите му " Хемус " я похарчиха за избори ", само че компроматните войни против ГЕРБ си имат отражение в обществото, по тази причина няма да се кандидатира на идния парламентарен избор.

Ние ли сме в изолираност. А Има Такъв Народ поддържаха ли ги? Българска социалистическа партия поддържаха ли ги? Всички са в изолираност, сподели в отговор на въпрос Борисов.

Ще продължат смяната, до момента в който ни забият в земята, като летеца от Варна, разяснява той.

" От януари до юни - рекорден срив на вложенията в страната. Откакто е диктатурата на Радев всичко е на минус в вложенията. Нека им е висок рейтингът, ще забележим новото държавно управление какво ще направи и от кое място ще вземат пари да довършат " Хемус ". Оттам следват военни, служители на реда, учители, опазване на здравето ", сподели Борисов.

Според него задграничните вложители продават бизнесите си тук и отиват в прилежащите на България страни. Причината за това е неналичието на положителни пътища и уредена логистика. Поради тази причина Хърватия щяла да влезе преди нас в Еврозоната.

" Помните ли, когато Радев споделяше, че в България няма вложения, тъй като имало корупция? И какво при диктатора Радев и Кирил Петков, изтъквам Българска народна банка - рекорден срив на непознатите вложения ", акцентира Борисов.

Според него нарастването в цените на тока и горивата също в резултат от ръководството на Румен Радев.

Тези хора не се интересуват от съставянето на държавно управление. С тази актуализация потвърдиха, че ГЕРБ е работил доста добре. Откъде ги извадиха тези пари? Те ни помогнаха да ги разобличим, сподели още водачът на ГЕРБ.

Служебното държавно управление няма направен План за възобновяване, а 5 месеца се занимава с това по какъв начин да вземе на Гешев защитата. С тази актуализация на бюджета, те потвърдиха, че ГЕРБ е управлявала доста добре и е оставила доста пари в хазната, добави Борисов.

Държим към този момент 10-ти ден първо място по умряли хора, и то е в резултат на Радев и неговата антиваксърска акция, на неговите протежета.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР