Бали има какво да предложи на всеки турист, да не

...
Бали има какво да предложи на всеки турист, да не
Коментари Харесай

Рускиня се съблече чисто гола в Бали, ето какво се случи

Бали има какво да предложи на всеки екскурзиант, да не приказваме за хора, които бягат от зона на боен спор. Топлите плажове и спокойствието са същински магнит за руснаци и украинци, които бягат след съветската инвазия в Украйна. Стотици руснаци избраха да заживеят на Бали, само че доста постоянно поради непознаване на локалните традиции и обичаи влизат в спор с коренното население на острова.

Рускиня на име Луиза Косик е била задържана от полицията на индонезийския остров Бали, откакто се снимала гола пред 700-годишно дърво, считано за свещено от локалните поданици. От Министерството на човешките права на Бали оповестиха, че 40-годишната съветска гражданка е била депортирана назад в Москва в неделя, като е престояла преди този момент в ареста за пет дни, пише 20minutos.

Припомняме, че преди по-малко от месец съветски турист беше депортиран, откакто се съблече чисто гол на върха на свещена планина. Фотография на мъжа, на която той е с панталон и долни дрехи към глезените си на върха на планината Агунг стана известна в обществените мрежи. По-късно той беше разпознат като Юри и издирен от управляващите. Още тогава управляващите оповестиха, че в Бали е засилен контрола върху туристическия поток, с цел да се оправят с така наречен " невъзпитани туристи “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР