Българското военно разузнаване работи само в името на националните интереси.

...
Българското военно разузнаване работи само в името на националните интереси.
Коментари Харесай

Военното разузнаване: Работим само в името на националните интереси

Българското военно разузнаване работи единствено в името на националните ползи. Това обявиха в известие до медиите от Военното разузнаване и дефинираха като неприемливи внушенията от телевизионни изявления в предаванията " 120 минути " по bTV и " Денят стартира " по Българска национална телевизия, че " военното разузнаване не работи в полза на България ".

Без да се базира на доказателствен материал, сходно изявление уронва престижа, накърнява достолепието и подлага на подозрение безспорния професионализъм на военните разузнавачи от не едно потомство, се споделя в писмото до медиите.

С това изказване се погазва офицерският пагон на стотиците чиновници на най-старата българска разследваща работа, които служат в името на националните ползи. Служба " Военно разузнаване " извършва дилемите си в директна съгласуваност и тясно съдействие с разследващата общественост на НАТО и Европейски Съюз, като приносът ѝ е високо скъп. Военното разузнаване ще продължи активността си на стратегическо равнище според Закона за военното разузнаване и ще отбрани престижа и достолепието на своите чиновници, като сезира способените органи за изясняване на обстановката, допълват още от Военното разузнаване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР