Българското общество има голямо недоверие към всякакъв вид официални информации.

...
Българското общество има голямо недоверие към всякакъв вид официални информации.
Коментари Харесай

Експерт: Медии и политици да не изместват темата, а ежедневно да обясняват защо руското влияние в България е по-силно от останалите страни

" Българското общество има огромно съмнение към всевъзможен тип публични информации. Руското въздействие в България е по-силно, в сравнение с в други страни, като да вземем за пример Унгария, където проруските сили са много по-силни в сравнение с във Франция или в Германия ". Това съобщи специалистът по разследващи тематики и учител по история на разузнаването доктор Кристофър Неринг пред.

" От февруари месец насам се вижда, че единодушието с политиката на Путин внезапно спада, само че равнището остава много по-високо, в сравнение с в други страни. Медиите и политиците би трябвало да дават качествена информация всеки ден, качествени публични полемики. Това не е нещо, което се изяснява един път, а по-късно да се минава към други тематики ", сподели още Неринг.

" Украинските знаците бяха неразрешени единствено на 15 места в Берлин и тази възбрана включваше и руското знаме и разните съветски знаци, които се употребяват около тази война. Това беше тактика от страна на полицията в Берлин за по този начин наречената деескалация към демонстрациите, само че съдът анулира това решение, тъй като реши по различен метод обстановката и това право да се демонстрират знаци за съда беше по-важно от терзанията за сигурността ", разяснява специалистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР