Българското Черноморие е собственост на всички българи. Нормално е те

...
Българското Черноморие е собственост на всички българи. Нормално е те
Коментари Харесай

Томислав Дончев: АЕЦ „Белене“ няма как да се завърши без „Росатом“

Българското Черноморие е благосъстоятелност на всички българи. Нормално е те да са чувствителни към тематиката. Факт е, че на Алепу има свлачище. Колегите от ДНСК са на инспекция и в случай че има прорез със законодателството, те ще реагират. Можем да вършим доста разбори, само че би трябвало да следваме законите. Това сподели вицепремиерът Томислав Дончев по БТВ.
Хубава смешка беше, че изтребители могат да дойдат постоянно, само че не е по този начин с газа. Изискват се доста старания. Има процеси, които мъчно могат да се вместят в две фрази. Всички енергийни планове се правят съгласно европейското законодателство. Ще има разширение на газопроводната ни мрежа. Това е „ Балкански поток “, а не „ Турски “.

Трасето е от съветска граница до Провадия ще е с невисок бюджет, тъй като там има тръби. Трасето, което е на Север, ще употребява разрешителни от „ Южен поток “, което ще е по-икономически преференциално. Изглеждаме ли ви безконтролно, в случай че няма сюжет за генериране на облага. България транзитира газ и получава доходи от това. За нас сериозно значимо е да се съхраним ролята на транзитьор на газ. Ще строим интерконектора с Гърция. Трябва да работим за нашия интерес.

Дали ще се случи АЕЦ „ Белене “ зависи от вложителя. Не става дума за пазаруване на чифт чорапи. Това оборудване няма по какъв начин да се приключи без „ Росатом “. Друг въпрос е кой и по какъв начин ще влага в плана. Българската страна ще има 30 на 100 благосъстоятелност. Ще има и стратегически вложител. Ще има и още един дял-на всички останали заинтересовани-Македония, Сърбия и т. н. те също биха могли да бъдат съдружници. Дай боже да са повече.

Беше неточност гласуването за преференцията. Лош сигнал за хората. Това даваше механизъм хората да пренареждат партийните листи. Това право би трябвало да бъде съхранено.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР