Българско семейство, пътуващо в две коли, е пострадало при катастрофа

...
Българско семейство, пътуващо в две коли, е пострадало при катастрофа
Коментари Харесай

3 красиви българки изживяха среднощен ужас в САЩ! СНИМКИ

Българско семейство, пътуващо в две коли, е потърпевшо при злополука в Мъртъл бийч, Южна Каролина. Това оповестява BG VOICE.

В първата кола, черно BMW, две сестри се прибирали към Шарлот, Северна Каролина, малко след 2 след среднощ откакто жилището, който наели през Airbnb в Мъртъл бийч почнал да се наводнява в средата на нощта. Зад тях, в друга кола пътували майка им с нейния другар.

Следите от страничния удар на BMW-то на българките
Зад кормилото на BMW-то била 41-годишната Мариела Бушева. Тя се готвела да направи ляв завой когато върху нея връхлетял “Ягуар”, приближаващ от лявата страна на кръстовището.

“Стана доста бързо.Тя се движеше с невероятна скорост”, споделя Виктория Бушева, на 32 година, която е била на пътническото място. От удара BMW-то изхвърчало на няколко метра встрани.

Шофьорката Мариела е с пострадвания по врата и ръката, които мъчно движи.

“Сестра ми беше в необикновен потрес – ръцете й се тресяха, краката – също. Имаше пожарникари, които желаеха да приказват с нея. Но тя не можеше да каже нито дума”, споделя Виктория.

От удара изскачат всички въздушни възглавници на колите. Именно те удрят Мариела. Жените са в потрес.

От конфликта с BMW-то Ягуарът минал медианата, разделяща платната и се забил върху задната кола, в която пътувала 65-годишната майка на двете дами.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР