Българският завод на водещия немски холдинг за производство на електродвигатели

...
Българският завод на водещия немски холдинг за производство на електродвигатели
Коментари Харесай

АМК Габрово получи зелен сертификат от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги

Българският цех на водещия немски холдинг за произвеждане на електродвигатели и задвижващи съставни елементи АМК към този момент създава своята продукция напълно с сила, създадена от възобновими източници. Представителството на немската компания у нас е позиционирано в град Габрово, където с изключение на произвеждане на задвижваща техника за клиенти най-вече от Германия и Словения, се реализира и развойна активност. През миналата година „ АМК – Задвижваща и ръководеща техника “ ЕООД навърши 20 години от стъпването си на българския пазар. По време на тържественото честване на годишнината на габровската компания специфичното уверение за зелена сила беше връчено на Калоян Иванов, шеф на АМК България от Богомил Недевски, шеф Продажби на основни клиенти в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги.

 

„ За групата AMK устойчивото запазване на околната среда е основна бизнес цел. АМК се стреми да подсигурява, че е в положение да поеме своята отговорност да съчетае икономическите провокации с екологичните условия. Високотехнологичните артикули, създадени от AMК, към този момент дават отговор на актуалните строги условия във връзка с потреблението на сила и екологосъобразността. Оптимизирането на оперативните процеси и действия би трябвало освен да понижи потреблението, само че и да води към рационално потребление на съществуващите източници на сила и запаси. Радваме се, че ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги стана наш сътрудник в реализацията на нашата цел за постигането на едно по-чисто бъдеще “, споделя господин Иванов, шеф на габровската АМК.

 

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предизвиква производството и търговията с електрическа енергия, генерирана по екологичен метод. Компанията издава Удостоверения за зелена сила в увещание на това, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници. Документът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване, които са благосъстоятелност на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги.

 

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР