Българският волейболен национал Александър Николов бе избран за играч на

...
Българският волейболен национал Александър Николов бе избран за играч на
Коментари Харесай

Александър Николов бе избран за играч на мача при домакинския успех на Лубе срещу Таранто

Българският волейболен национал Александър Николов бе определен за състезател на мач при успеха на неговия Лубе Чивитанова против Таранто в среща от италианската Серия " А1 ".

Действащият първенец на Италия се наложи с 3:0 (25:20, 25:22, 35:33) вкъщи, като основен за триумфа се оказа третият гейм, в който Николов и компания отразиха седем геймбола.

В последна сметка 19-годишният българин приключи с 14 точки в актива си, а по-резултатен от него стана само звездата на Лубе Иван Зайцев, който осъществя 17 пункта.

" Знаехме, че ни чака тежък мач, само че бяхме готови. Всичко се реши в третия гейм. Това, че ми избраха за най-хубав състезател в мача е с помощта на играта на целия тим. Най-важното е, че спечелихме с 3:0 ", показа след дуела Алекс Николов.

В класирането Лубе Чивитанова заема петата позиция с актив от 20 точки, до момента в който Таранто са на предпоследното 11-то място с 9 пункта.

Междувременно в различен дуел от кръга Тренто с капитана си Матей Казийски в състава надигра с 3:0 (25:18, 25:13, 25:17) като посетител Сиена. Българският волейболист се регистрира с 9 точки за успеха.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР