Българският треньор Стойчо Младенов даде дълго интервю за предаването Пред

...
Българският треньор Стойчо Младенов даде дълго интервю за предаването Пред
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: У нас трябва да се играе пролет-есен

Българският треньор Стойчо Младенов даде дълго изявление за предаването " Пред банята ". Той разкри каква е ситуацията в Казахстан, по какъв начин вижда развиването на българския футбол и какво чака от смяната на управлението в БФС.

" Здравословно всичко е обикновено. При нас ограниченията са същите, каквито са и в България. На този стадий нямаме позволение да се завърнем в България. Чакат решение какво ще се прави с шампионата. Може би това решение ще се вземе на следващия ден. Тежко и с напрежение е на всички места. Тук започнаха да се появяват инфектирани във всеки град. В Казахстан малко на по-късен стадий от България, само че и тук се случва такова нещо ", сподели Младенов.

Той съобщи, че необятно се е коментирала и обстановката в Беларус, където не престават да играят футбол и да неглижират проблемите. " Голяма храброст от тяхна страна, доста са уверени в това, което вършат. Бъдещето ще покаже дали тяхното решение е по-правилно. Аз не преставам да мисля, че човешкия живот е най-съществен, без значение от сферата на живота - спорт, политика или всичко останало ", сподели треньорът на Кайсар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР