Българският треньор Димитър Димитров ще съди казахстанския си тим Иртиш

...
Българският треньор Димитър Димитров ще съди казахстанския си тим Иртиш
Коментари Харесай

Херо чака покана от Левски

Българският треньор Димитър Димитров ще съди казахстанския си отбор Иртиш пред ФИФА след скандалната си разлъка с клуба. Бургазлията призна, че има предложения от Левски и от задгранични клубове. Бившият треньор на " сините " е желан за състезателен шеф на " Герена ", с цел да работи взаимно с Петър Хубчев, който ще бъде назначен за треньор. От дни бургазлията си е в България, тъй като завърши треньорските си задължения с казахстанския Иртиш. Очаква се той да заведе дело против клуба от Павлодар, който му спретна номер и го изгони без обезщетение, макар че имаше настоящ контракт до края на 2020 година

" Имам възбрана от юристите ми да разясня. Много ми се насъбра последните месеци, разберете ме ", изясни пред Блиц Димитров. Вчера казахстанският уебсайт sports.kz пък разгласява думи на Херо, с които той разкрива, че има няколко предложения. " Освен Левски има и други благоприятни условия - в чужбина. Но бих желал да си умря. През тези пет месеца изгубих доста нерви. "

" Не съм казвал такова нещо. Не са ме търсили от Левски на този стадий ", изясни Херо.

На " Герена " останаха без треньор след раздялата с Георги Дерменджиев. Временен ментор на столичани е Георги Тодоров, който е единствено до края на сезона. Преди 19 години Херо напусна като народен селекционер, с цел да завоюва купата със " сините ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР