Българският топмодел на агенция “Ивет Фешън” Милица Борисова дефилира на

...
Българският топмодел на агенция “Ивет Фешън” Милица Борисова дефилира на
Коментари Харесай

Милица Борисова от Ивет фешън дефилира за Dolce&Gabbana

Българският топмодел на организация “Ивет Фешън” Милица Борисова дефилира на ревюто на италианския бранд Dolce&Gabbana в Сиракуза, Сицилия.

Дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана отпразнуваха 10 години от първото си ревю Alta Moda.

Звезди като Шарън Стоун, Марая Кери, Дрю Баримор, Хелън Мирън, певицата Киара, Хайди Клум и Крис Дженър почетоха дефилето в Италия.

Колекцията разкрива същинско бароково благосъстояние, отдавайки респект към Света Лучия. Преобладаваха роклите от черна дантела, както и якета със статуи и херувими на раменете.

Милица Борисова е един от най-работещите модели на „ Ивет Фешън “. Тя е на 22 години, висока е 1,80м., родом е от гр. Перник. Тази година й следва да се дипломира по специалността „ Маркетинг и връзки с обществеността “.

Красавицата започва стилната си кариера на 16 години, когато е открита от родната организация. От 17-годишна отпътува да работи в Ню Йорк, а пандемията от Ковид-19 я връща назад в Европа. През последните години пътува сред Барселона, Париж и Милано поради многочислените си фешън задължения.

Една от последните й огромни акции е лице на козметичния колос L`oreal. Снимала е фешън фотосесии за Vogue-Русия, Vogue-Испания, L`Officie-Индия, Harper`s Bazzar-Гърция

фотокредит: фешън организация ивет фешън
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР