Българският тенисист Адриан Андреев започна с победа участието си на

...
Българският тенисист Адриан Андреев започна с победа участието си на
Коментари Харесай

Адриан Андреев започна с победа на Чалънджъра в Кокимбо

Българският тенисист Адриан Андреев стартира с победа присъединяване си на шампионата от сериите " Чалънджър " в чилийския град Кокимбо.

В мача си от първия кръг Андреев надигра с 6:2, 6:4 представителя на Аржентина Алехо Лоренсо Лавайен в мач, който продължи 1 час и 43 минути.

Срещата стартира неприятно за 20-годишния българин, който беше продънен още в откриващия гейм. Адриан обаче отвърна със серия от четири следващи гейма, с цел да поведе с 4:1. Впоследствие Андреев завоюва още един път подаването на противника си в осмия гейм, с което постави и точка на разногласието в първата част след 6:2.

Вторият сет още веднъж стартира с пробив за аржентинеца, само че още веднъж третата ни ракета не позволи Лавайен да се откъсне в резултата и изравни за 1:1. Малко по-късно Адиран взе и пробив задатък при 4:2, а по-късно отрази два брейкбола, с цел да поведе с 5:2. Сервирайки за срещата обаче българинът пропусна мачбол и позволи връщане на пробива. За благополучие, това не се оказа съдбовно, защото в десетия гейм Андреев си обезпечи нови три благоприятни условия да затвори дуела при сервис на съперника и сполучливо осъществя втората от тях.

По този метод Адриан Андреев се класира за втория кръг на Чалънджъра в Кокимбо, където още веднъж го чака конфликт с аржентинец. Това ще бъде някой всред Матиас Зукас и третия подложен Андреа Коларини.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР