Българският шампион Лудогорец стартира кампанията си в Шампионска лига с

...
Българският шампион Лудогорец стартира кампанията си в Шампионска лига с
Коментари Харесай

Лудогорец отново падна в Унгария, но запази шансове в Шампионска лига

Българският първенец Лудогорец започва акцията си в Шампионска лига с проваляне, само че и със съществени шансове да продължи напред в шампионата. " Орлите " изгубиха с 2:1 визитата си на Ференцварош в Унгария, само че голът на непознат терен дава положителни шансове на българския отбор в реванша след седмица.
Мачът стартира неприятно за възпитаниците на Стойчо Стоев, които изостанаха в резултата още в 6` след попадение на Нгуен. Все отново в 31` след напън и неточност при изнасянето на противника Свиерчок довкара отбита от вратаря топка след удар на Чибота - 1:1 до почивката.
След подновяването на играта Ференцварош беше по-добрият тим, натискаше в търсене на втори гол и съумя да стигне до него в 65`. Нгуен съумя да надиграе по едно и също време Икоко и Дяков и да подаде на Зубков, който от 7 метра нанесе безапелационен удар.
До края на срещата Свиерчок и новото попълнение Жоржиньо имаха шансове да донесат равенството, само че направиха пропуски. По този метод български отбор продължава да няма победа против Ференцварош на унгарска земя.
При този резултат Лудогорец може да се класира напред при победа с 1:0 или с два гола разлика. Реваншът е след седмица в Разград, където през лятото беше заменено тревното покритие. Преди година " орлите " още веднъж изгубиха от маджарски отбор - МОЛ Види, като тогава отпаднаха от Шампионска лига. Подробности за мача Ференцварош - Лудогорец четете в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР