Левицата счита, че трябва да се проведе разговор за това

...
Левицата счита, че трябва да се проведе разговор за това
Коментари Харесай

Левицата иска разговор с БСП кой да води групата им в СОС

Левицата смята, че би трябвало да се организира диалог за това кой да управлява групата на МК " Българска социалистическа партия за България " с Столичния общински съвет.

Днес от името на " Левицата " бе публикувано изказване, в което се показва, че изрично не са съгласни единствено един от субектите в обединението да взимат решение. Това е и в несъгласие с Коалиционното съглашение сред политическите субекти, които са издигнали и подкрепили Ваня Григорова и групата общински съветници.

Дали ще се организира такава среща, не се показва, както и забавна е позицията на " Левицата ", че не те предизвикват подобен диалог и чакат покана за такава среща.
 Мая Манолова и Ваня Григорова отрязаха Левицата
Мая Манолова и Ваня Григорова отрязаха Левицата

Левицата се явява във формат на коалиция

Като свенлива покана за общи дейности може да се схване поръчката на " Левицата ", защото тази седмица и публично беше оповестено, че номинацията им за кмет на локалните избори няма да бъде част от техните листи за парламентарните, които предстоят на 9 юни. Ваня Григорова и Мая Манолова се записаха за присъединяване като независим политически състезател , като по този начин усилиха с една листите, сред които ще избират левите гласоподаватели.

Преди това, още веднъж със свенливо прессъобщение, стана ясно, че от обединението " Левицата " излиза и Мая Манолова . За това разбрахме от фотографията, с която бе съпроводено известието за сключване на обединението за изборите, на която Мая Манолова не се виждаше.

След това от Българска социалистическа партия - София организираха вътрешни избори за водач, като столичната организация бе управлявана от Тонова, която бе и номинацията на Българска социалистическа партия за ръководител на СОС.

Именно нея оповестиха от централата на Българска социалистическа партия за нов ръководител на групата в СОС, на което обаче от самата група се опълчиха с позицията на Иван Таков.

МК " Българска социалистическа партия за България " разполага с 9 общински съветници. Ваня Григорова е независим състезател и до този миг непартийно обвързана, а Войслав Тодоров е изявен участник от придвижването на Мая Манолова " Изправи се.БГ ". За останалите съветници се знае, че Иван Таков и Еньо Савов са в тежък спор с централното управление на Българска социалистическа партия.
 Ваня Григорова поставя завършек на мандата на псевдоелита, а старите лица да правят отстъпка
Ваня Григорова поставя завършек на мандата на псевдоелита, а старите лица да правят отстъпка

Тя записва присъединяване си за Народно събрание и за изборите за европейски парламент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР