Българският шампион Лудогорец се изправя срещу чешкия Теплице в третата

...
Българският шампион Лудогорец се изправя срещу чешкия Теплице в третата
Коментари Харесай

Лудогорец излиза срещу чешкия Теплице за трета поредна победа в Турция

Българският първенец Лудогорец се изправя против чешкия Теплице в третата си контрола по време на подготвителния си лагер в Турция. Срещата в Белек започва в 16:00 часа и ще може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 3, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA.

До този миг „ орлите " надвиха с 3:0 над словенския Олимпия Любляна, който ги отстрани в квалификациите на Шампионската лига по-рано през сезона, и с 3:1 над полския отличник Ракув Ченстохова. Предвидената контрола с украинския гранд Шахтьор Донецк пък беше анулирана поради неприятно време.

Днешният конкурент на разградчани Теплице все още се намира на десета позиция в чешката елитна Първа Лига. Отборът не може да се похвали с доста огромни триумфи, като до момента в историята си е печелил два пъти Купата на Чехия през сезон 2002/2003 и 2008/2009, а също по този начин най-хубавото му класиране в шампионата е второ място през 1998/1999. През предходната акция тимът, който е воден словашкия треньор Зденко Фртала, приключва на 13-а позиция в постоянния сезон, а в плейофите остава на второ място във втората шестица.

Иначе, в понеделник Лудогорец публично разгласи, че е продал родния национал Доминик Янков на канадския Монреал, който се състезава в МЛС.

За „ орлите ", след днешната среща, предстоят още две инспекции с чешки отбори по време на лагера им в Турция - против Сигма Оломуц (31 януари) и Млада Болеслав (3 февруари).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР