Българският шампион Лудогорец приема швейцарския Сервет в мач-реванш от плейофите

...
Българският шампион Лудогорец приема швейцарския Сервет в мач-реванш от плейофите
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лудогорец vs Сервет 0:1, шанс пред орлите

Българският първенец Лудогорец приема швейцарския Сервет в мач-реванш от плейофите за влизане в 1/8-финалите на шампионата Лига на конференциите. Резултатът към този миг е 0:1. Tимоти Коня откри резултата в Разград за госта след седем минути игра. Първата среща в Женева приключи при нулево реми, а дуелът на „ Хювефарма Арена “, a на уеб страницата ще проследим онлайн всичко най-интересно от конфликта.

В третата минута халфът на швейцарците - Тимоти Коня, насочи удар от сериозна отдалеченост към лудогорската врата, който не показа никакъв проблем за Серджио Падт. Три по-късно Текпетей пласира прострелно топката в наказателното поле на гостите от свободен удар, само че защитата на Сервет почисти напред.

При последвалото нахлуване Сервет имаше мотив да се зарадва, откакто откри резултата. Клод Гонзалвеш позволи извънредно груба неточност при изнасянето на топката и я подари на Тимоти Коня, а той се възползва оптимално от тази неправилност. Коня напредна и отстрани съпротивата на Вердон, след което прокара топката сред краката на Падт за 1:0.

⚽️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР