Българският шампион Лудогорец обяви програмата си около предстоящото гостуване на

...
Българският шампион Лудогорец обяви програмата си около предстоящото гостуване на
Коментари Харесай

Лудогорец обяви програмата си за визитата на косовския Балкани в Шампионската лига

Българският първенец Лудогорец разгласи програмата си към идното посещение на косовския Балкани в срещата сред двата отбора от първия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Двубоят на стадион " Фадил Вокри " в Прищина ще се организира във вторник (11 юли) от 21:45 часа българско време.

Разградчани ще отпътуват за столицата на Косово ден по-рано (10 юли) с под наем полет от летище " Варна ", който би трябвало да излети в 9:30 часа. Футболистите на " орлите " дружно с треньорския щаб и формалната делегация на клуба се чака да дойдат на аерогарата към 8:15 часа.

По-късно в понеделник Лудогорец ще организира и своята публична подготовка преди мача против Балкани, като заниманието ще бъде с начален час 19:30 локално време. 30 минути по-рано старши треньорът на българския отбор Ивайло Петев пък ще даде конференция.

" Орлите " се прибират назад в България в сряда сутринта (12 юли) с под наем полет до летище " Пловдив ", който би трябвало да кацне в 12:00 часа.

В идващите няколко дни разградчани ще останат в " Града под тепетата ", защото в петък (14 юли) им следва дуел против Крумовград от първия кръг на новия сезон в Първа лига. Срещата ще се играе на клубната база на Ботев Пловдив в квартал " Коматево ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР