Българският шампион Лудогорец и бразилският Сантос финализираха успешно преговорите за

...
Българският шампион Лудогорец и бразилският Сантос финализираха успешно преговорите за
Коментари Харесай

Лудогорец реализира двоен трансфер със Сантос

Българският първенец Лудогорец и бразилският Сантос завършиха сполучливо договарянията за непрекъснатия трансфер на Руан Круз. Нападателят бе притеглен чартърен от тима на Пеле през юли 2023 година, като след приключването на контракта за преотстъпване Круз автоматизирано става футболист на дванадесеткратните първенци. С екипа на " орлите " досега той има 9 гола и 3 асистенции в 29 мача във всички шампионати.

Част от договорката за Руан Круз е и изходящият трансфер на Нонато в гранда от Сао Пауло. Бразилският полузащитник, който означи победния гол за Лудогорец против Рома на Моуриньо, играе в Сантос чартърен от август 2023 година и след приключване на договора му за преотстъпване той става благосъстоятелност на осемкратния първенец на Бразилия.

Това е поредна договорка на Лудогорец от началото на годината. Преди няколко дни дванадесеткратните първенци завършиха прехвърлянето на Доминик Янков в канаднския тим от МЛС ФК Монреал. Халфът Мунир Шуиар пък бе преотстъпен на втородивизионния френски Амиен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР