Българският риалити герой Джорджи и американската тв звезда Дарси Силва

...
Българският риалити герой Джорджи и американската тв звезда Дарси Силва
Коментари Харесай

Джорджи стяга сватба! Става доведен баща на две блондинки

Българският риалити воин Джорджи и американската тв звезда Дарси Силва стягат обилна женитба. Георги Русев, както е същинското име на нашенеца, взе участие в предаване на телевизия Ти Ел Си, което проседява живота на русокосите близначки с големи гърди - Дарси и Стейси. Предаването е извънредно известно оттатък океана и всеки епизод се гледа от милиони американци.

Българинът и Дарси имат комплицирани връзки, като преди няколко месеца бяха пред трагична разлъка, а сега са подготвени да подпишат публично. Това е реалност откакто в последния епизод Джорджи прави сантиментално предложение за брак на плажа. На прочувственото събитие участват и двете пораснали дъщери на Дарси, които също като нея са русокоски. Русев първо кара обичаната си да затвори очи, а когато ги отваря, той е коленичил на един крайник и държи в ръцете си голям пръстен. Пита я дали ще се омъжи за него и следва дълготрайно безмълвие от нейна страна.

След няколко секунди тя въпреки всичко споделя „ да “ на предлагането и следва двамата да станат семейство.

„ Чувствам се щастлива и сюрпризирана. Това е миг, който в никакъв случай няма да не помни. Има обич в сърцата и на двама ни. Този миг е всичко. И фактът, че дъщерите ми са тук, значи толкоз доста за мен. Преди година не мислех, че сме подготвени да сме сгодени, само че в този момент считам, че е вярно. Вярвам в нас “, споделя разчувстваната американска звезда, която към този момент ще има още по-силна връзка с България.

„ Никога не сме виждали някой да предлага брак, а в този момент се оказва, че първият ни път е да забележим, че се случва на майка ни. Много сантиментален миг - залез, плаж, майка ни е щастлива. Това, че ни включи в предлагането, ни кара да мислим за него, че е специфичен “, прибавят дъщерите на Дарси. „ Радвам се, че сте тук. Надявам се да ми разрешите да съм ви доведен татко. Обичам ви “, съумява да промълви Джорджи, който също е мощно разчувствуван от момента, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР