Българският преход издъхна пред очите на цялата общественост, когато се

...
Българският преход издъхна пред очите на цялата общественост, когато се
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: В момента се извършва тиха революция

Българският преход издъхна пред очите на цялата общност, когато се видя, че всичко е един извънредно долнокачествен политически спектакъл, в който беше проиграно сегашното на България

Така разяснява политическите събития провокирали шествия и митинги във връзка вота на съмнение към кабинета „ Петков “ водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. В обзора на деня на Радио „ Фокус “ той съобщи, че задачата е на идващите избори „ Възраждане “ да е първа политическа мощ и да ръководи независимо.

„ Преди това остава да забележим дали този голям политически спектакъл ще проиграе бъдещето на нашата страна “, сподели още Костадинов.

„ Вижте, сега имаме неповторим политически сговор сред сини и червени олигарси, което е индикатор за това, че преходът в България в действителност свърши. Той свърши пред очите ни сега, в който Корнелия Нинова с розовото костюмче, до нея опитващият се нещо да приказва, само че не доста добре съумява да артикулира думите и мислите си Кирил Петков и всякакви други не чак толкоз известни, полуанонимни депутати от „ Демократична България “, Българска социалистическа партия, които един до различен, прегърнати, един до друг обясняваха по какъв начин „ Възраждане “ е най-сериозният проблем на демокрацията в България “.

Костадинов направи паралел сред обстановката в Украйна и България.

„ Както през 2013 година, когато американците видяха, че изпускат контрола над Украйна, по този начин и в този момент, когато виждат, че изпускат контрола над България, те и в единия, и в другия случай подхващат дейности, с които жертват гражданския мир, жертват естествения живот в страната, подлагат я на опустошения, на съсипия с една-единствена цел – да я управляват тази територия, в случай че би трябвало да я трансфорат в изгорена земя единствено и единствено обаче тя да не излезе от техния надзор и от тяхната зона на въздействие “.

Според Костадин Костадинов сега се прави тиха гражданска война.

„ Възраждане “ с цялата активност в последните 6 месеца сподели ясно, че в българския парламент за първи път влезе политическа мощ, която е безусловно неконтролируема от който и да било, независеща нито от български, нито от непознати олигарси, посолства, познати и каквото още се сетите. И това нещо, съчетано с обстоятелството, че нашата стратегия, нашите цели и правила ние не сме ги трансформирали и на йота, откогато сме влезнали в Народното събрание, и продължаваме да приказваме това, което сме говорили преди 8 години, докара и до повишаване на доверието във „ Възраждане “, уточни депутатът и прикани, всеки българин, който желае България да бъде самостоятелна страна, да пристигна във вторник в 18.00 часа пред Народното събрание, с цел да отбрани правото си на живот.

Лидерът на Възраждане даде цялостната си гаранция, че митинга на „ Възраждане “ ще бъде кротичък, както са били мирни всички проведени митинги на „ Възраждане “ до в този момент.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР