Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева - VICTORIA работи

...
Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева - VICTORIA работи
Коментари Харесай

Виктория Георгиева работи по песента си за Евровизия 2020 в София и Лондон

Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева - VICTORIA работи интензивно върху своите евентуални песни за Евровизия. През януари в София и Лондон се организираха музикални лагери с български и интернационалните композитори, където певицата взе ефективно присъединяване като създател на музика и текст.

В специфичното проведените събития за писане на песни за Евровизия, Виктория работи с потвърдени музикални продуценти от България и Европа. Сред тях са създатели, писали за имена като Никол Шерцингер, Sigala и Lost Frequencies, а други имат необятен опит с участия в състезанието. Основната задача пред всички създатели бе да основат дружно песни, които да съумеят да се впишат в артистичния профил на Виктория и да впечатляват с съвременно звучене.

Повече за лагерите в София и Лондон можете да разберете във видеото:



През май младата певица ще показа България пред близо 200 милионната публика на влиятелния музикален конкурс, който ще се организира в Ротердам.

Геновева Христова, продуцент на българското присъединяване от страна на Ligna Group споделя: “В момента дружно с сътрудниците ни от Българска национална телевизия сме на стадий избор на песента, която в допълнение да доработим, тъй че първо и най-много да пасне на концепцията на Виктория като актьор, както и да въодушеви европейската аудитория и да покрие повишените критерии на журито.”

Веднага след избора на българската ария за Евровизия 2020 ще стартира и работата по снимането на формалния видеоклип, който ще бъде показана при започване на март. Работи се интензивно и по избра на режисьор за театралното показване, като разнообразни концепции показаха телевизионни експерти от Австрия, Англия, Швеция, Норвегия и Украйна.

Двата полуфинала и огромният край на Евровизия 2020 ще се проведат на 12-и, 14-и и 16-и май и ще бъдат предавани директно по Българска национална телевизия 1 от 22 часа.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР