Българският полузащитник Доминик Янков вкара първо попадение с екипа на

...
Българският полузащитник Доминик Янков вкара първо попадение с екипа на
Коментари Харесай

Доминик Янков с първи гол за ФК Монреал

Българският полузащитник Доминик Янков вкара първо попадение с екипа на новия си канадски тим ФК Монреал в контрола с Колорадо Рапидс, която приключи 2:6.

Двата тима се приготвят за новия сезон в шампионата на Мейджър-лигата по футбол на Съединени американски щати и Канада и са дружно на лагер в Орландо (Флорида). Срещата продължи 120 минути в четири елементи по 30, като треньорите направиха няколко разнообразни сформира и промените им бяха неограничени и хокейни.
 Доминик Янков беше показан от Монреал
Доминик Янков беше показан от Монреал

В Лудогорец радостни от прехвърлянето

Джордже Михайлович откри резултата за Колорадо, а Калвин Харис удвои преднината на отбора от Колорадо в 37-ата минута. Доминик Янков получи топката на границата на наказателното поле в 48-ата минута, финтира един бранител и технично прати топката до гредата, без късмет за вратаря Коул Басет. Нейтън Салиба изравни за 2:2 единствено три минути след попадението на българина, само че това беше всичко от отбора на Монреал.

В минутите до края Колорадо вкара още четири гола и се поздрави с победа в първата контрола от втория лагер на отбора. Доминик Янков стартира като титуляр с номер 8 и игра в първите две елементи от по 30 минути, след което излезе от игра дружно с още седем от титулярите.

Доминик Янков, който е роден в Канада, мина в Монреал от българския първенец Лудогорец (Разград) на 29-и януари и подписа контракт за три години с алтернатива за още две. 23-годишният плеймейкър има 17 мача за националния тим на България и към момента чака първия си гол.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР