Българският отбор започна участието си в кръг от Световната купа

...
Българският отбор започна участието си в кръг от Световната купа
Коментари Харесай

Български деца взеха участие в Световната купа за ученици в Хага

Българският тим стартира присъединяване си в кръг от Световната купа за възпитаници в Хага, която се организира в интервала 21 до 26 юли 2019 година, оповестиха от Посолство на Република България в кралство Нидерландия. В конкуренция със стотици възпитаници от над 50 страни от всички континенти, българчетата ще вземат присъединяване в разнообразни надпревари в региона на историята, технологиите, литературата, дебатите, обществените науки и изкуствата.

България се съставлява от възпитаници от Международно учебно заведение „ Свети Георги “, Американски лицей в София, Американо-английска академия, Англо-американско учебно заведение в София, Британско училище-София, Първа частна професионална гимназия по цифрови науки „ СофтУни Светлина “ и Частно учебно заведение „ Светлина “.

Световната купа за възпитаници е световна благотворителна самодейност за поощряване развиването на университетски и обществени умения на деца от учебни заведения от целия свят. Целта на надпреварите е да насърчи у всеки възпитаник желанието за нови знания в разнообразни сфери на науката, убеденост в личните умения, както и възприятие за принадлежност в изискванията на все по-глобализиращия се свят.

Временно ръководещият Посолството на България в кралство Нидерландия Румяна Камберска пожела доста триумфи в представянето на българския тим.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР