Българският офис на глобалната предприемаческа организация Endeavor организира първата международна

...
Българският офис на глобалната предприемаческа организация Endeavor организира първата международна
Коментари Харесай

200 бизнес лидери на Endeavor конференция Dare to Scale

Българският офис на световната предприемаческа организация Endeavor провежда първата интернационална конференция Dare to Scale на 23 октомври 2017 година в София Тех Парк, зала „ Джон Атанасов “. Събитието ще събере над 200 топ бизнесмени, мениджъри, бизнес водачи и вложители от 27 страни. То се провежда с поддръжката на световната конструкция на Endeavor, водещи интернационалните компании, финансови институции и медии.

Целта на уредниците е основаването на платформа, посредством която бизнесмените от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) да споделят провокации и благоприятни условия за развиване. Endeavor Bulgaria има упоритостта да играе основна роля в разрастващата се предприемаческа екосистема в България и района, предоставяйки помощ и запас на тези, които желаят да уголемяват своя бизнес световно.

Специални гост-лектори на конференцията ще са:

Росен Плевненлиев, президент на България (2012-2017 г.)

Правийн Паранджоти, управляващ дяловите вложения на Европейския капиталов фонд (EIF)

Карел Облук, някогашен основен изпълнителен и механически шеф на AVG Technologies (първата компания от Източна Европа, листната на Нюйоркската фондова борса)

Три ще са тематиките в утринната стратегия на конференцията:

Пътят към нововъведения и напредък

Осигуряване на световен рисков капитал

Значението на структурите за поддръжка на бизнесмените

Четири ще са дискусионните панели в следобедната стратегия:

Изкуството да мащабираш бизнеса си

С присъединяване на: Кирил Бошов (председател на УС на Еврохолд България), Барбарос Йозбууту (съосновател на Iyzico), Карел Облук (бивш основен изпълнителен и механически шеф на AVG Technologies); модератор - Божидар Нейчев (управляващ съучастник в PwC за Югоизточна Европа)

Привличане на капитал и вложения

С присъединяване на: Джерамая Дейли (съосновател и ръководещ сътрудник в Elephant VC), Правийн Паранджоти, (дялови вложения, Европейския капиталов фонд (EIF), Денис Смит (партньор в Evolution Equity Partners), Петя Димитрова (главен изпълнителен шеф на Пощенска банка), модератор - Алън Тейлър (изпълнителен шеф на финансовия инструмент на Ендевър - Endeavor Catalyst)

Предизвикателства пред растящите компании

С присъединяване на: Пресиян Каракостов (основател на Titan Gate), Симон Калуза (изпълнителен шеф на SAP за ЦИЕ), Рик Хес (бивш изпълнителен шеф на Oracle), модератор - Стефан Гугушев (управляващ сътрудник в "Гугушев & Партньори ")

Предприемаческа екосистема

С присъединяване на: Росен Плевнелиев, президент на България (2012-2017 г.), Фернандо Фабре (Президент на Ендевър Глобъл), Васил Терзиев (съосновател на Telerik Academy); модератор - Пламен Русев (основател и ръководител на Webit Foundation)

“Разрастването на един бизнес в световен мащаб е съвсем изкуство. Малцина бизнесмени са го реализирали сполучливо, а част от тях ще бъдат представители на Dare to Scale на 23 октомври в София. Имаме сполучливи образци и измежду българските бизнесмени и те също ще бъдат измежду участниците в нашата конференция “, разяснява Момчил Василев, изпълнителен шеф на българския офис на Endeavor.

Конференцията Dare to Scale предхожда 75-тия Международен селекционен панел на Endeavor, на който София ще бъде хазаин (за първи път в историята на Endeavor) на 23-25 октомври 2017 година Специално за панела в София ще дойде създателят на Endeavor и една от авторитетните персони в предприемачеството в международен мащаб - Линда Ротенберг. Международните панели на Endeavor се организират 8 пъти годишно в разнообразни градове по света - от Куала Лумпур до Сан Франциско и от Йоханесбург до Лондон. По време на панелите ментори и бизнесмени от световната мрежа на Endeavor избират нови членове на своята общественост на база одобрен от организацията логаритъм за асортимент.

Медиен сътрудник е "Нетинфо ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР