Българският национален отбор по волейбол може да изиграе оставащите си

...
Българският национален отбор по волейбол може да изиграе оставащите си
Коментари Харесай

Волейболните национали се спасиха, остават в Лигата на нациите и догодина

Българският народен тим по волейбол може да изиграе оставащите си два мача от Лигата на нациите повече от умерено. Момчетата на Пламен Константинов сигурно ще запазят мястото си, без значение дали ще вземат трета победа до финала на шампионата.
Прочетете още
По-рано през днешния ден Полша се наложи с 3:0 над Канада във Филипините и по този начин северноамериканският отбор има баланс 2-9 мач преди края. В оставащия си мач Канада ще срещне Куба. Този тим също е с баланс 2-9 и му остава единствено мача с Канада. В същото време след успеха си против Иран през вчерашния ден България заема 13-то място, също с баланс 2-9, само че пък с актив от 8 точки, до момента в който Канада и Куба са с по 6 пункта.

Това значи, че без значение от развоя на мача сред Канада и Куба, изгубилият тим ще остане зад България в класирането. По този метод „ лъвовете “, които имат още две срещи до края на присъединяване си в тазгодишното издание на Лигата, са сигурни участници и за следващата година.

България, Куба и Канада са измежду 6-те „ чалъндж “ отбора, най-слабият от които губи мястото си в дивизията от 16 тима.

Освен със сърбите, имаме мач и със Съединени американски щати, който също ще бъде без изключително значение, защото България няма и теоритичен късмет да се класира за финалния шампионат.

Припомняме, че България резервира мястото си във волейболната Лига на нациите и при дамите.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР