Българският национален отбор по футбол за младежи до 21 години

...
Българският национален отбор по футбол за младежи до 21 години
Коментари Харесай

България U21 не успя да победи Естония на старта на квалификациите за Евро 2025

Българският народен тим по футбол за младежи до 21 години стартира с тъждество 1:1 като посетител на Естония присъединяване си в европейските квалификации за шампионата през 2025-а година.

На стадион " Кадриорг " в столицата Талин " лъвчетата " стартираха срещата положително и още в 8-ата минута откриха резултата посредством Георги Николов, който се възползва от подаване на Мартин Стойчев, овладя топката и с акуратен удар по тревата матира естонския пазач.

Радостта на момчетата, водени от Александър Димитров, обаче се задържа прекомерно малко, защото в 16-ата минута домакините изравниха резултата от дузпа. Кристиян Стоянов препъна в наказателното поле Александър Шаповалов и пострадалият осъществя от бялата точка за 1:1, което се оказа и крайният резултат.

По този метод България краткотрайно излезе на второто място в класирането с 1 точка, до момента в който естонците са трети със същия актив, само че и мач повече.

Лидер пък е съставът на Косово, който надигра с 2:0 отбора на Естония в откриващия дуел от тази група, който се изигра още през месец юни.

В идващия си дуел българските национали до 21 години посрещат състава на Израел, а мачът е на 12 септември (вторник) от 19:00 часа на стадион " Александър Шаламанов " в София.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР