Българският национален отбор по футбол ще започне своя подготвителен лагер

...
Българският национален отбор по футбол ще започне своя подготвителен лагер
Коментари Харесай

Българските национали се събират на лагер в Разград на 12 юни за евроквалификациите срещу Литва и Сърбия

Българският народен тим по футбол ще стартира своя предварителен лагер за идните два дуела от квалификациите за Евро 2024 на 12 юни (понеделник) в Разград, оповестиха от БФС.

Футболистите, водени от селекционера Младен Кръстаич, ще проведат четиридневен лагер преди на 16 юли (петък) да се насочат към Литва с полет от летище " Варна ". По-късно същия ден от 18.00 часа пък сръбският ментор ще даде обичайна си конференция преди срещата, а в 18.30 ще изведе българския отбор за публична подготовка.

Ден по-късно, на 17 юни, от 16.00 часа българско време " лъвовете " се изправят против литовците в търсене на първата си точка в тази Група G.

Българите ще се завърнат на родна земя незабавно след края на дуела, като се чака да дойдат в 22.30 часа на същия ден.

За 19 юни (понеделник) от 19.00 часа пък е плануван брифингът на Младен Кръстаич за семейството на Сърбия, което е на 20 юни (вторник) от 21.45 часа на " Хювефарма Арена " в Разград.

Гледайте мачовете на България против Литва (17 юни) и Сърбия (20 юни) от квалификациите за Евро 2024 НА ЖИВО по Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на bntnews.bg/sport!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР