Българският национал Симеон Славчев изигра много силни 90 минути за

...
Българският национал Симеон Славчев изигра много силни 90 минути за
Коментари Харесай

Силен мач за Симеон Славчев за Карабах

Българският национал Симеон Славчев изигра доста мощни 90 минути за Карабах при нулевото тъждество на отбора в квалификациите на Шампионската лига против словенския Олимпия (Любляна). Азерите завоюваха първата среща с 1:0 и отиват във 2-ия квалификационен кръг, където ще премерят сили с албанския Кукеси.

Славчев стартира като титуляр и остана на терена през целия мач, а имаше три положителни благоприятни условия да се разпише. При единият случай топката мина на сантиметри от страничната греда след удар с глава, а по-късно шутът му от границата на наказателното поле беше блокиран.

" Доволен съм от себе си, само че по-важното е треньорът да е удовлетворен. Смятам, че изиграхме срещата доста мъдро и продължаваме напред. Отборът ни е мощен, професионализмът е на доста високо равнище. Условията за подготовка са страхотни- от нищо не сме лишени: база, съвременен фитнес, сауна, обслужване, описа Славчев след мача.

Един от младите интернационалните съдии на България Стефан Апостолов управлява срещата сред Розенборг (Норвегия) и Валур (Исландия), която домакините завоюваха с 3:1 и не престават напред. Първата среща приключи изненадващо за исландците- триумф с 1:0. Апостолов даде три дузпи на стадион Леркендал - две за домакините, осъществени от датската легенда Никлас Бендтер-Лорда, втората в 4-ата минута на добавеното време. Домакините от Норвегия поведоха с голове на Бендтер в 55-ата минута от дузпа и в 72-ата, а пет преди края на постоянните 90 роденият в Симитли арбитър даде углавен удар и за Валур. Той беше тъкмо изпълнен от Кристин Сигурдсон, само че в 94-ата последва нова дузпа за Розенборг. Помощници на Апостолов бяха Веселин Мишев и Петър Джугански, а четвърти арбитър е Ивайло Стоянов от Петрич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР